Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Οι τιμές της νέας BMW Σειράς 4

Ανέκαθεν η Σειρά 4 αντιπροσώπευε το δυναμικό χαρακτήρα και την οδηγοκεντρική φιλοσοφία της BMW στην κατηγορία των πολυτελών μεσαίων αυτοκινήτων. Οι ανανεωμένες εκδόσεις των εκδόσεων Coupe και Cabrio είναι διαθέσιμες στη χώρα μας, με την BMW Ελλάς να ανακοινώνει τις τιμές πώλησής τους.

Οι σχεδιαστές προχώρησαν σε προσεκτικές επεμβάσεις στην όψη των δύο αμαξωμάτων, θέλοντας να τονίσουν το σπορ χαρακτήρα των δύο μοντέλων, ενώ τα νέα στοιχεία εξοπλισμού προσδίδουν στο εσωτερικό πολυτελή και κομψή ατμόσφαιρα. Το κόκπιτ με τις κυρτές οθόνες που απαρτίζουν το BMW Curved Display, υποδέχεται την τελευταία έκδοση του BMW iDrive με QuickSelect, που βασίζεται σε νέο λειτουργικό σύστημα. Η Σειρά 4 Cabrio εξοπλίζεται με μαλακή οροφή, η οποία λειτουργεί και εν κινήσει σε ταχύτητες έως 50 χλμ/ώρα, με την διαδικασία ανοίγματος/κλεισίματος να διαρκεί μόλις 18 δευτερόλεπτα. Οι νέες BMW Σειρά 4 Coupe και Cabrio φέρουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με παρέμβαση στα φρένα, το Cruise Control με λειτουργία πέδησης, το Speed Limit Info με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης. Το Parking Assistant, επίσης στάνταρ, επιτρέπει αυτοματοποιημένους ελιγμούς μέσα και έξω από χώρους στάθμευσης, ενώ το προαιρετικό πακέτο Driving Assistant Professional εξασφαλίζει ημι-αυτόνομη οδήγηση.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα βενζίνης και diesel με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo και ηλεκτροκίνηση με τη μορφή ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V. Στάνταρ είναι το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport, με χειριστήρια αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι. Η δύναμη περνά στο δρόμο είτε μέσω της κλασικής κίνησης στοπυς πίσω τροχούς είτε της τετρακίνησης BMW xDrive, ανάλογα με την παραλλαγή του μοντέλου. Βασική έκδοση βενζίνης είναι η 2λιτρη 420i με 184 ίππους, η οποία κοστίζει 64.350 ευρώ στο Coupe μοντέλο και 74.000 ευρώ στο Cabrio. Η βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση 420d ισχύος 190 ίππων κοστίζει 61.200 ευρώ και 70.300 ευρώ για το Coupe και το Cabrio μοντέλο, αντίστοιχα. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετούνται η Μ4 Coupe και η Μ4 Cabrio. Η πρώτη είναι διαθέσιμη με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και 480 ίππους (131.050 ευρώ) αλλά και στην έκδοση Competition με αυτόματο κιβώτιο και 510 ίππους (από 139.550 ευρώ). Η M4 Cabrio Competition με 510 ίππους και τετρακίνηση πωλείται προς 152.400 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ