Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Για το αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Το αιματηρό επεισόδιο σε κεντρικό καφέ που λειτουργεί στης πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής, με δύο νεκρούς και μία τραυματία, θα συζητηθεί στις 2μμ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Το θέμα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία για δύο λόγους: Πρώτον, συνέβη έναντι παιδικής χαράς σε σημείο όπου συχνάζουν οικογένειες. Είναι ίσως το πρώτο ανάλογο περιστατικό που λαμβάνει χώρα στην περιοχή, η οποία θεωρείται κατεξοχήν οικογενειακή.

Οι κάτοικοι και οι δημότες Νέας Σμύρνης, στην συντριπτική πλειονότητά τους, συνηγορούν στο ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της πόλης, των κατοίκων της και οπωσδήποτε των νέων παιδιών που ειδικά τα Σαββατοκύριακα κατακλύζουν μία από τις ομορφότερες πλατείες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Θέση για το θέμα πήρε και ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας, και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κρικρής. Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανέφερε: «Το τραγικό περιστατικό στην κεντρική μας πλατεία, επιβεβαιώνει την ανάγκη για άμεσες δραστικές παρεμβάσεις. Η πλατεία μας είναι τόπος αναψυχής, κοινωνικής συναναστροφής και παιδικής ανεμελιάς, σίγουρα όχι τόπος “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών”».

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη – Δύο νεκροί – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ