Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Βασίλης Θώδας

Παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της πόλης που γέμισαν την πλατεία Γαρδένιας, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου».

Κατά την ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια που είναι στην διοίκηση του Δήμου, δίνοντας έμφαση σε όσες από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις έχουν υλοποιηθεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το 2019 θέσαμε τα θεμέλια. Το 2023 θα σηκώσουμε τον Δήμο ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Για εμάς υπάρχει μόνο μια πορεία. Μπροστά και ψηλά. Δεν θα ρισκάρουμε η πόλη να γυρίσει πίσω στις λογικές της μιζέριας, του μικροκομματισμού, της αδράνειας, της απαξίωσης της δημοτικής περιουσίας, της εγκατάλειψης, της απουσίας από τα δημοτικά δρώμενα της προηγούμενης δημοτικής αρχής».

Ακολούθως, μίλησε για τους στρατηγικούς στόχους της νέας θητείας σημειώνοντας όλα τα έργα, τα οποία έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Τέλος, αναφορικά με τον σχηματισμό της νέας παράταξης, της «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου» επεσήμανε πως αυτή αποτελείται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους που νοιάζονται για την πόλη, λέγοντας: «Σ’ αυτόν τον συνδυασμό δεν παίζουν ρόλο οι κομματικές ταυτότητες. Θέση έχει μόνο το πάθος μας για δημιουργία στην πόλη που αγαπάμε και ζούμε».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων της «Συμμαχίας Δημιουργίας», για τους οποίους είπε: «Είναι οι στενοί μου συνεργάτες, οι άνθρωποι που μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη μεγάλη νίκη».

Διαβάστε επίσης: Δύο νέα “pocket park” στις γειτονιές του Δήμου

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ