Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από παρατάξεις και εθελοντές της πόλης

Είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, συγκέντρωσαν τα μέλη δύο παρατάξεων του Αλίμου με την συνδρομή των κατοίκων της πόλης.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός της διοικούσας Αρχής “Αγαπώ τον Άλιμο” έστελνε κάθε μέρα τα είδη ανάγκης για του πυρόπληκτους, αλλά και τα ζώα που βρίσκονται στο Γαλάτσι.

Σημαντικό ρόλο στο όλο εγχείρημα έπαιξαν οι εθελοντές που βρίσκονταν κάθε μέρα στα γραφεία της παράταξης και βοηθούσαν στη συγκέντρωση των δωρεών.

Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έστειλε το δικό του ευχαριστώ τονίζοντας: «Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους συνδημότες μας, που συμμετείχαν με προσφορές και εθελοντική εργασία στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα πυρόπληκτα ζώα. Αύριο αντιπροσωπία από την παράταξή μας “Αγαπώ τον Άλιμο”, θα τα παραδώσει στα σημεία που είναι αναγκαία.

Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να φέρετε άλλα πράγματα, καθώς μας ειδοποίησαν ότι για την ώρα υπάρχει επάρκεια. Φυσικά, όποιος μπορεί να υιοθετήσει ή έστω φιλοξενήσει ένα πυρόπληκτο ζώο, θα προσφέρει τεράστια βοήθεια.
Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε παρόντες, όπου και όποτε χρειαστεί, ενημερώνοντάς σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ