Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δυναμική επιστροφή της Τίνας Καφατσάκη στη διοίκηση του Δήμου

Έπειτα από απουσία 4 ετών από τον δημαρχιακό θώκο η Τίνα Καφατσάκη αναδείχθηκε σε μεγάλη νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών και ετοιμάζεται να αναλάβει και πάλι τη διοίκηση του Δήμου Ζωγράφου.

Η επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ -ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ παρερχόμενη από την 2η θέση της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, στο 100% (96/96 ΕΤ) της ενσωμάτωσης, έλαβε με 8.414 ψήφους ποσοστό 54,43% εξασφαλίζοντας 21 έδρες.

Αξίζει να σημειωθει ότι η κ. Καφατσάκη είχε διατελέσει δήμαρχος Ζωγράφου από το 2014 έως 31 Αυγούστου 2019.

Στον αντίποδα ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Βασίλης Θώδας συγκεντρώνοντας  45,57% με 7.043 ψήφους χάνει τα ηνία του Δήμου, συγκεντρώνοντας 3 έδρες.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά της στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης η νέα δήμαρχος της πόλης επισημαίνει τα εξής: “Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που συμμετείχαν και στήριξαν την Δημοτική Ενότητα – Ακομμάτιστη Δημοτική Ενωση Ζωγράφου και ψήφισαν την Τίνα Καφατσάκη ως Δήμαρχο Ζωγράφου.

Αυτή η νίκη, είναι μια μεγάλη νίκη της ενωτικής παράταξης που δημιουργήθηκε από τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που ήθελαν να δουν τον Δήμο Ζωγράφου να προκόβει ξανά. Είναι νίκη όλων των δημοτών του Ζωγράφου.

Με προτεραιότητές μας, από την πρώτη μέρα της ανάληψης της δημοτικής αρχής, την καθαριότητα, τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη δημιουργία χωρών πρασίνου και την αξιοποίηση των δημοσίων – ελεύθερων χωρών ξεκινάμε να κάνουμε τα λόγια, έργα.
Να κάνουμε αυτά για τα οποία μας εμπιστεύθηκαν και οι έτερες παρατάξεις που μας στήριξαν, αλλά, κυρίως, οι Ζωγραφιώτες και οι Ζωγραφιώτισσες.

Με πρόγραμμα, λογοδοσία και χρηστή διοίκηση προχωράμε ενωμένες και ενωμένοι για το καλό της πόλης μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ