Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με ζεϊμπέκικο γιόρτασε τη νίκη της παράταξής του ο Ηλίας Σταμέλος

«Το άλμα έγινε, η παρένθεση έκλεισε», δήλωσε ο νέος δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος μετά την ανακοίνωση της νίκης του στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου.

«Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο, καθαρό, με τα τεκμηριωμένα επιχειρήματά μας, πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους της γειτονιάς μας», ανέφερε ο κ. Σταμέλος, και συνέχισε: «Με βασικό κριτήριο και στόχο να παλέψουμε μαζί με το λαό της Καισαριανής για τις ανάγκες μας κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που δυσκολεύει καθημερινά τη ζωή όλων μας. Με αυτό το κριτήριο θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα έχοντας την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου».

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού του Βαγγέλη Κορακάκη, «Στον Ταύρο, στην Καισαριανή», ο Ηλίας Σταμέλος δήλωσε: «Εμείς σήμερα γιορτάζουμε και τραγουδάμε όχι για να ξεχωρίσουμε τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο! Γιατί η σημερινή νίκη είναι όλης της Καισαριανής. Γιατί δεν χωρίζουμε τον κόσμο με βάση τις πολιτικές επιλογές που μπορεί να έκανε ο καθένας και η καθεμιά».

Το σύνθημα για να ξεκινήσει το γλέντι έδωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Δεν είναι ώρα για λόγους. Είναι ώρα αυτή τη στιγμή για χαρές και πανηγύρια γιατί πετύχατε μία μεγάλη νίκη».

Διαβάστε επίσης: Ποιοι εκλέγονται στην Καισαριανή από τις 2 πρώτες παρατάξεις

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ