Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακή επανεκκίνηση για τη Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Διαδικτυακή επανεκκίνηση για τη Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας με πρωτοβουλία του δημάρχου του Δήμου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και της παιδοψυχολόγου, Χριστίνας Μπογιατζή. Η επανεκκίνησή, μετά τις δυσκολίες που έφερε στην καθημερινότητα η έλευση της πανδημίας πέρυσι και στη χώρα μας, πραγματοποιείται με online συνάντηση και θέμα: «Lockdown 3: Γονείς και παιδιά. Η συμβίωση», την Πέμπτη 11/03/2021 και ώρα 12:00.

Διάρκεια συνάντησης 90’. Περισσότερες πληροφορίες στον τηλεφωνικό αριθμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 210 96 41 298, υπεύθυνοι Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος.

Όσο για το έλλογο και συναισθηματικό υπόβαθρο της Σχολής Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας αυτό το έτος των υποχρεωτικών περιορισμών όλων μας από την κανονικότητα που στέκονται η αφορμή της επανεκκίνησης… δεν χρειάζονται πολλά λόγια… ιδού:

“Ζούμε όλοι σε μια αναμονή. Αναμένουμε να τελειώσουν τα Lock Down. Αναμένουμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, να ανοίξουν οι δουλειές, τα σχολεία, οι καρδιές και οι αγκαλιές μας και πάλι. Κι όσο αναμένουμε, ζούμε ‘έγκλειστοι’. Έγκλειστοι στα σπίτια μας, με νήπια, παιδιά ή εφήβους που σφύζουν από ενέργεια και ζωή, αλλά αναγκάζονται να την περιορίζουν σε 4 τοίχους. Πώς βιώνουμε το 3ο Lock Down σε αυτή την συμβίωση; Πώς αντιμετωπίζουμε τα παιδιά μας και τους ίδιους μας τους εαυτούς;”

Διάλογος, ενημέρωση και επικοινωνίας για όλα αυτά στο διαδικτυακό ραντεβού της συνάντησης. Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ έως και την Τρίτη 9/3/2021.

Διαβάστε: Νέα πλατεία στο Εμπορικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ