Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Rapid tests την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία του Δήμου

Την Καθαρά Δευτέρα το πρωί (10 πρωί – 3 απόγευμα) ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην παραλία του Δήμου Αλίμου για να κάνει δωρεάν rapid tests για covid σε πολίτες που θα προσέρχονται πεζοί. Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα περιμένουν τους πολίτες στο πάρκινγκ της παραλίας μας (στη γωνία των λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην πεζογέφυρα).

Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αλίμου, ηλικίας 10 ετών και άνω. Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι: α) Να προσέλθει πεζός, φορώντας μάσκα και β) Να έχει μαζί του: τον ΑΜΚΑ του, την ταυτότητά του και να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms. Για τη μετακίνηση για τεστ, στέλνουμε SMS με ΚΩΔΙΚΟ 1.

Δείτε: Άλιμος: «Πράσινη» επιχείρηση εξωραϊσμού του παραλιακού μετώπου

Ευχαριστίες Ανδρέα Κονδύλη στον Παναγιώτη Αρκουμενέα

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Κονδύλης: «Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου για να βάζουν σε σειρά τους πολίτες και να διευκολύνουν τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται κοντά μας ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, φροντίζοντας για την υγεία μας. Ευχαριστώ επίσης και τους συνεργάτες μου, Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου μας, που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για πρόληψη κι ενημέρωση των συμπολιτών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ