Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Άλιμος: Τηλεσυναντήσεις ευαισθητοποίησης κατά των εξαρτήσεων

 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αλίμου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), προσκαλεί όσους γονείς ενδιαφέρονται σε 6 εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις ευαισθητοποίησης, μέσω πλατφόρμας ZOOM. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, 16:30 – 18:30 στις 17 και 24 Νοεμβρίου, 1, 8, 15 και 22 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους επικοινωνώντας με το Κέντρο Πρόληψης Αλίμου στο τηλέφωνο 2109850339, καθημερινά 09:00 π.μ. – 14:00 ή στέλνοντας αίτημα με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση keprageaalimos@gmail.com.

Το σεμινάριο αφορά σε κατοίκους του Δήμου Αλίμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 16 άτομα. Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι σημαντική και για τις 6 συναντήσεις, με ανοιχτές κάμερες, καθώς το σεμινάριο είναι βιωματικό και διαδραστικό. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί ερωτηματολόγιο αξιολόγησης.

Για τη σύνδεση με την πλατφόρμα ZOOM, χρειάζεται υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο, ή laptop, ή κινητό τηλέφωνο. Στους ενδιαφερόμενους θα αποσταλεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM, όταν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους.
Συντονίστρια του σεμιναρίου είναι η κλινική ψυχολόγος Μπέττυ Μανταδάκη.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση δημάρχων των Νοτίων με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ