Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

3Β: Εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Φιλίππου

 

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του αρχαιολόγου και δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου, με τίτλο «Η Επανάσταση στην Αττική και η Απελευθέρωση της Αθήνας», διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Το βιβλίου του κ. Φιλίππου επανεκδόθηκε από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης των Ελλήνων του 1821 και διανεμήθηκε σε όλους του μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της πόλης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και εισηγητές θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, Πέτρος Φιλίππου και ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών – Ιστοριοδίφης, Κώστας Πρίφτης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ποιήτρια και συγγραφέας, Ματίνα Κ. Καρελιώτη.

Στην εκδήλωση τα τηρηθούν όλα τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας Covid – 19 και θα επιτραπεί η είσοδος μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά τις τελευταίες 180 μέρες ή με Rapid Test 48 ωρών.

Διαβάστε επίσης: ΒΒΒ: Δωρεάν Προληπτικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας στα ΚΑΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ