Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Κρικρής «σήκωσε τα μανίκια» και φύτεψε δέντρα με μαθητές

«Δεν γίνεται από το γραφείο να βρούμε λύσεις για το περιβάλλον», είπε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κρικρής, και επισκέφθηκε δύο σχολεία της περιοχής: το 7ο Δημοτικό και το 4ο Λύκειο.

Ο κ. Κρικρής συζήτησε τόσο με εκπαιδευτικούς, όσο και με μαθητές για τις περιβαλλοντικές ανησυχίες τους, δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός των νέων της Ευρώπης, ακόμη και μέσα στην πανδημία, αφορά στην κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της.

«Η περιβαλλοντική συνείδηση ξεκινάει από την εκπαίδευση. Ο διάλογος με μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι ο μοναδικός τρόπος για να συμβάλλουμε στην αλλαγή της κουλτούρας», δηλώνει ο κ. Κρικρής.

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης φύτεψε δεντράκια παρέα με μαθητές, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All.

Στη συνέχεια, στο 4ο Λύκειο συμμετείχε σε σεμινάριο για τα ρεύματα ανακύκλωσης, όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους μαθητές, πολλοί εκ των οποίων κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Στη Νέα Σμύρνη ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο Ίμβριος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ