Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Παρουσία του δημάρχου Ζωγράφου η κοπή πίτας του γυναικείου βόλεϊ του Ηλυσιακού Α.Ο.

Παρουσία του δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα, έκοψε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη του πίτα το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ηλυσιακού Αθλητικού Ομίλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Tο προαύλιο του κλειστού «Αντώνης Φώτσης γέμισε από νωρίς από τα μέλη της διοίκησης, τις αθλήτριες, τους προπονητές και το λοιπό επιτελείο της ομάδας,  τους εκπροσώπους χορηγών, αλλά και φίλους των «κιτρινόμαυρων,» που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την όμορφη εκδήλωση του ιστορικού συλλόγου των Ιλισίων, ο οποίος συμπληρώνει φέτος αισίως 95 χρόνια ζωής!

 

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ήταν ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστασία Μπότου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής δήμαρχος Μετικαρίδης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας, Μπουλούκος Δημοσθένης, ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, Καλαρρύτης Λάμπρος, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου,  Κολομπάτσος Δημήτρης, η πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», Γιώργος Τάσσης.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του τμήματος, Αλέξανδρος Πανώριος. Έπειτα από έναν μίνι απολογισμό σε μια δύσκολη χρονιά, ο κ. Πανώριος ευχαρίστησε έναν-έναν τους χορηγούς που στηρίζουν την φετινή μεγάλη προσπάθεια, ευχήθηκε υγειά και κάθε επιτυχία στην ομάδα, στους στόχους της παραμονής και στο φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας (για 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου μετά το ιστορικό ραντεβού της Σαντορίνης το 2018), ενώ ζήτησε από την δημοτική Αρχή, επιπλέον χώρους και ώρες για προπόνηση, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου, αλλά και τη δημιουργία ανδρικού τμήματος βόλεϊ.

 

 

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ηλυσιακού, Παναγιώτης Οικονόμου μετά τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, κατά το χαιρετισμό του στάθηκε στο «καμάρι της πόλης», τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ένα από τα 8 ολυμπιακά αθλήματα που διατηρεί ακέραια ο σύλλογος: «Αυτή τη χρονιά αναθέσαμε τη διοίκηση του βόλεϊ στον κ. Αλέξανδρο Πανώριο. Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα και γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να κρατηθεί ο Ηλυσιακός μας στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό πέρα από την αίγλη που θα δώσει στο σύλλογό μας, ίσως να φέρει και κάποια χρήματα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ηθικά, υλικά αλλά και οικονομικά. Δεν θέλουμε πολλά από λίγους, θέλουμε λίγα από πολλούς» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, που για 4η σερί σεζόν βλέπει το βόλεϊ να φιγουράρει στη Volley League Γυναικών και να διαφημίζει τα Ιλίσια στα «σαλόνια» του αθλήματος, έχοντας μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος 5 ξένες στο ρόστερ του!

Τις δικές της ευχές εξέφρασε όμως και η πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, κυρία Τίνα ΤΚαφατσάκη, η οποία ζήτησε μια καλύτερη χρονιά από τις προηγούμενες. «Τα κορίτσια είναι «δύναμη» , η ομάδα έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως άμα θέλει μπορεί και τα’ χει καταφέρει!  Τα κορίτσια είναι “δύναμη” οπότε εύχομαι καλές νίκες, υγεία και καλή χρονιά σε εσάς και στις οικογένειές σας».

Ο διευθυντής πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της «Ηell Energy Drink» Νίκος Λούτας, που βρίσκεται για 2η χρονιά ως μεγάλος χορηγός στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων» των Ιλισίων, ευχήθηκε επίσης καλή χρονιά και νίκες στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο προϊόν της εταιρείας, βιταμινούχο ρόφημα από την οικογένεια Vitamin Drinks της Swiss Laboratory, που βρίσκεται ήδη στην αγορά.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, που έκοψε ο δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, με τη συνδρομή των παραγόντων της ομάδας, Γιώργου Καρκοβίρη και Αλέξανδρου Πανώριου, έτυχε στον  αντιδήμαρχο, Λάμπρο Καλαρίτη.

Στα κομμάτια της βασιλόπιτας που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους υπήρχαν άλλα τρία τυχερά φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε δωρεάν νερά- αναψυκτικά ενός μήνα, προσφορά από τον έτερο σημαντικό χορηγό της ομάδας, την εταιρεία «Bίκος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ