Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος

Σε νέα εποχή μπήκε ο Δήμος Ζωγράφου με την ριζική ανανέωση του στόλου των οχημάτων με ιδιαίτερο βάρος σε οχήματα για την καθαριότητα.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας παρέλαβε και επίσημα τα οχήματα που αγόρασε ο Δήμος με τη διαδικασία leasing και ήδη τα απορριμματοφόρα επιχειρούν στους δρόμους, συνεισφέροντας στη γενική προσπάθεια για μία πιο καθαρή πόλη.

O Δήμος Ζωγράφου αγόρασε και ήδη χρησιμοποιεί οκτώ απορριμματοφόρα κλειστού τύπου, ένα ανοικτό απορριμματοφόρο, ένα βυτιοφόρο 10.000 λίτρων, δύο τετραξονικά οχήματα μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων και δύο ανατρεπόμενα φορτηγά.

Στις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα ημιφορτηγά που θα χρησιμοποιηθούν για την Πολιτική Προστασία.

Όλα είναι σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στην ιστορία του Δήμου Ζωγράφου, με μεγάλο όφελος για την Πόλη, αντικαθιστώντας παλιά και γερασμένα οχήματα που πρέπει να αποσυρθούν.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω επίσημα τα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Ζωγράφου υλοποιώντας τη διαδικασία για ανανέωση του στόλου, με νέα μηχανήματα έργου και καθαριότητας», δήλωσε ο κ. Θώδας και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για είναι ο Δήμος πιο καθαρός αλλά και στη δέσμευση προς τους εργαζόμενους, να τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η υπόσχεση μας γίνεται πράξη, η Πόλη αλλάζει!».

Μαζί με το Δήμαρχο Ζωγράφου στην επίσημη παραλαβή των νέων οχημάτων ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Δήμας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Μπορείτε να δείτε το video με τα νέα οχήματα.

 

Διαβάστε επίσης: Κλειστά ο «Ζωγραφόκηπος» και τμήμα προνηπίων του 1ου παιδικού σταθμού λόγω κορωνοϊού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ