Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Τριήμερο εκδηλώσεων για την εξάλειψη της βίας και της γυναικείας κακοποίησης

Τριήμερο δωρεάν εκδηλώσεων, που συνδυάζουν την αθλητική-αγωνιστική δράση και την κοινωνική αλληλεγγύη, για την εξάλειψη της βίας και της γυναικείας κακοποίησης, διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή, ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Μαρτίου, και περιλαμβάνουν:

– Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων U18 με την συμμετοχή της Ισπανικής «Valencia BC» και τεσσάρων Ελληνικών ομάδων, «Γ.Σ. Ηλιούπολης», «Παναθηναϊκός ΑΟ», «Πάνθηρες Καβάλας» και «Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας».

– Ημερίδα για την γυναικεία κακοποίηση στο κλειστό θέατρο του Δημαρχείου, το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 10.30πμ, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μίλα δεν είσαι μόνη» του Δήμου Ηλιούπολης, με ομιλήτριες τις Άννυ Κωνσταντινίδου (μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνη για το γυναικείο μπάσκετ), Εβίνα Μάλτση (πρώην διεθνή παίκτρια καλαθοσφαίρισης), Ειρήνη Γκιουλάκου (σύμβουλο ψυχικής υγείας Gestalt) και Ηλιάνα Παχατουρίδη (BSc Ψυχολογίας, MSc Αθλητικής Ψυχολογίας).

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία, καλύπτει όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φιλοξενούμενων ομάδων, 100 αναμνηστικά διπλώματα των συμμετεχόντων, 500 διαφημιστικά μπλουζάκια για την προώθηση της καμπάνιας του Δήμου «Μίλα δεν είσαι μόνη», όλα τα νομίμως προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή των αγώνων, την τεχνική υποστήριξη με τον απαιτούμενο οπτικό και ηχητικό εξοπλισμό και την επικοινωνιακή προβολή.

Διαβάστε επίσης: Ανακατασκευή και επισκευή πεζοδρομίων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ