Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Δωρεάν τεστ Παπανικολάου και ψηφιακή μαστογραφία για γυναίκες 25-70 ετών

Την ένταξή του, για δεύτερη φορά, στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, εξασφάλισε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Η ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες του Δήμου ηλικίας 25 έως 70 ετών, να εξεταστούν δωρεάν στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας (Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους, Αθήνα).

Οι εξετάσεις αφορούν στην πραγματοποίηση Τεστ Παπανικολάου και Ψηφιακής Μαστογραφίας, καθώς επίσης στη συστηματική παρακολούθηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 210 3620 831-32, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9.30πμ έως τις 3μμ.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, καλεί τις γυναίκες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας. «Οι εξετάσεις», προσθέτει, «είναι ακίνδυνες, ανώδυνες, έγκυρες και προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις γυναίκες 25-70 ετών που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. Θεωρώντας πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία, η ενεργή συμμετοχή σας είναι σημαντική».

 

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πολίτες της Ουκρανίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ