Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Η ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο των συζητήσεων της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση συζητούνται, μεταξύ άλλων, σήμερα και αύριο, 28 Απριλίου, στις Βρυξέλλες, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Στη συνεδρίαση συμμετέχει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης έθεσε προς συζήτηση ο θέμα που αφορά στην ενεργειακή κρίση σε όλη την Ευρώπη και στις προσφυγικές ροές από την Ουκρανία. Επίσης, ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει η Ε.Ε., δεδομένου ότι οι εξελίξεις τρέχουν ταχύτατα και οι ανθρώπινες ανάγκες δεν μπορούν να περιμένουν.

Οι συμμετέχοντες μίλησαν με τους δημάρχους της Μαριούπολης και της Μελιτούπολης, τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Maroš Šefčovič και τους επιτρόπους Elisa Ferreira και Janez Lenarčič.

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν το διήμερο είναι ο ρόλος των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της Εταιρικής Σχέσης Ε.Ε. – Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και η προώθηση των Ευρωπαϊκών Δημοκρατικών Αξιών μέσω της Εκπαίδευσης για την Καλλιέργεια Ιθαγένειας της Ε.Ε..

 

Διαβάστε επίσης: Ανακαινίστηκε η διπλή παιδική χαρά στον λόφο Αγ. Νικολάου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ