Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Πρωτομαγιά με λουλούδια, αντίκες και συναυλία

Ο Μάης μπαίνει με πολλές εκπλήξεις στη Γλυφάδα.

Το νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από μία έκθεση ρετρό αυτοκινήτων συνδυάζεται με τους ροκ ρυθμούς των 1550.

Όσοι βρεθούν την Κυριακή, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο «Δρόμο των Ποιητών», όπως έχει ονομαστεί ο πεζόδρομος της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, θα ζήσουν ένα αξέχαστο πρωινό, το πρώτο του Μάη.

Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) συνδιοργανώνουν μια ρομαντική ανοιξιάτικη έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και άλλα ιστορικά οχήματα, η οποία πλαισιώνεται από συναυλία του γνωστού συγκροτήματος 1550, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Από βανάκια που θυμίζουν την εποχή… των χίπηδων μέχρι μηχανές, τζιπ αλλά και κάμπριο αντίκες και, βέβαια, ο ιστορικός «σκαραβαίος», όλα πρωταγωνιστές των δρόμων μιας άλλης εποχής, θα είναι εκεί, για να τα θαυμάσουν όσοι κάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλεί όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες, να παρευρεθούν την Κυριακή στον «Δρόμο των Ποιητών», να πιάσουν τον Μάη και να ρίξουν μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν. «Στο Δήμο Γλυφάδας γιορτάζουμε και αυτή την Πρωτομαγιά με μια εκδήλωση που έγινε θεσμός, την ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων και μια μεγάλη συναυλία με το γνωστό ροκ συγκρότημα 1550, στο “Δρόμο των Ποιητών”, τη Γρηγορίου Λαμπράκη. Μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, με δεκάδες σπάνια αυτοκίνητα αντίκες και πολλή μουσική».

Διαβάστε επίσης: Δύο οχήματα – πολυεργαλεία στη μάχη ενάντια στις φωτιές, τις πλημμύρες και τα χιόνια

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ