Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των μαθητών που θα συμμετάσχουν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου.

Η λειτουργία των τμημάτων προβλέπεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 με την προοπτική να διδάσκονται όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς επίσης και ξένες γλώσσες. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται και φέτος σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου).

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι να ενισχύσει μαθήτριες και μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών, η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση και ταυτόχρονα η προώθηση της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού τα μαθήματα διδάσκονται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στη Σχολική Επιτροπή Δήμου Αλίμου, Παύλου Μελά 5, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11πμ-3μμ, εφόσον θα έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, λόγω των μέτρων για την covid-19. Προκειμένου να διαμορφωθεί εγκαίρως το ωρολόγιο πρόγραμμα λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2022-2023, καλό θα ήταν οι αιτήσεις να έχουν υποβληθεί έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου, μπορούν να καλούν στο 210-9831087 καθημερινά 11πμ-3μμ ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης koinoniko.frontistirio@alimos.gr.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά μέσω του ψηφιακού κόμβου του Δήμου Αλίμου https://certificates.alimos.gr (είσοδος με κωδικούς ΤAXISnet).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη του Δήμου στον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ