Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Engel & Völkers Ελλάδος: Open Day για νέους Συμβούλους Ακινήτων

Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη αλλά και την προσέλκυση ικανών συνεργατών που θα πλαισιώσουν το ήδη καταξιωμένο δίκτυο των 400 Συμβούλων Ακινήτων της, η Engel & Völkers Ελλάδος ανοίγει τις πόρτες στο κοινό την Πέμπτη, 16 Ιουνίου από τις 15.00 έως τις 20.00, στα γραφεία της εταιρείας στον Πύργο Αθηνών, για το 2ο «Open Day» για υποψήφιους sales και rental agents που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη από το τμήμα Πωλήσεων και Ενοικιάσεων, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και το τμήμα του Marketing θα βρίσκονται στη διάθεση των συμμετεχόντων.

Παράλληλα το τμήμα Onboarding της Engel & Völkers Ελλάδος θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με στόχο να παραθέσει όλες τις πληροφορίες για τη φιλοσοφία της εταιρείας αλλά και ενημερώσει τους υποψηφίους σχετικά με τις τεράστιες επαγγελματικές προοπτικές που έχει κάθε συνεργάτης της.

Τέλος, η Engel & Völkers Ελλάδος έχοντας ως προτεραιότητα τη σωστή εκπαίδευση των νέων συνεργατών της προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα τον τομέα των ακινήτων, εκπαιδεύοντας άρτια όλους τους Συμβούλους Ακινήτων μέσω της ακαδημίας και των συνεχών εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Έτσι, κάθε σύμβουλος της Engel & Völkers Ελλάδος μαθαίνει επιτυχημένες τεχνικές πωλήσεων και αποκτά συνεχώς νέες δεξιότητες.

Απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση της φόρμας ΕΔΩ καθώς και η επιλογή της ώρας προτίμησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ