Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η μαγεία της ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ταύρου

Με κεντρικό σύνθημα «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!», η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, έρχεται με πολλές ιδέες, παλιές και καινούργιες ιστορίες, πρωτότυπες δράσεις που μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν νέες διαδρομές ανάγνωσης.

H δημοτική βιβλιοθήκη στον Ταύρο συμμετέχοντας σε αυτή την εκστρατεία, ανοίγει τις πόρτες της και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να ζήσουν τη μαγεία της ανάγνωσης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, σε επιλεγμένες ημερομηνίες, θα διαβάσουμε ιστορίες, θα παίξουμε, θα δημιουργήσουμε και θα ανακαλύψουμε τη μαγείας της ανάγνωσης! Βασικό βιβλίο αφόρμησης για τα εργαστήρια που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι «Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, το οποίο θα συνδυαστεί με νεότερα κείμενα της παιδικής βιβλιογραφίας. Τα έργα και οι λέξεις θα μας εμπνεύσουν να υλοποιήσουμε παιχνίδια βασισμένα σε τέσσερις άξονες: τη φύση, το νερό, τον ουρανό και τον άνθρωπο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με την υπεύθυνη κα Στιβαχτά Μαριάννα στο τηλέφωνο 2103417939 ή απευθείας στο χώρο της βιβλιοθήκης στην οδό Αγίας Σοφίας 16».

Δείτε: «Εγώ θα ζήσω» της Στεφανίας Ρουλάκη στο Σινέ Κήπος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ