Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τέλος για φέτος οι αθλοδιακοπές για 600 παιδιά του Δήμου

Με μια λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αθλοδιακοπές που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης. Περίπου 600 παιδιά απασχολήθηκαν ευχάριστα και δημιουργικά τα πρωινά του καλοκαιριού απολαμβάνοντας παιχνίδια, δημιουργίες, αθλήματα και δημιουργική απασχόληση με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων και γυμναστών.

Την τελευταία ημέρα ειδικοί σύμβουλοι από το Υπουργείο Περιβάλλοντος πρόσφεραν στα παιδιά μαθήματα σωστής ανακύκλωσης και τα ενημέρωσαν πως θα αφήσουν το αποτύπωμά τους στον πλανήτη μας που κινδυνεύει από τις απερίσκεπτες ενέργειες του ανθρώπου.

Διονύσης Κονιδάρης: «Στον Δήμο Νέας Σμύρνης βασική μας προτεραιότητα είναι τα παιδιά»

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Διονύσης Κονιδάρης τόνισε σχετικά: «Καταβάλαμε και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο να απασχολήσουμε τα παιδιά της πόλης μας δημιουργικά μέσα από αθλητικά δρώμενα, αλλά να τα ευαισθητοποιήσουμε σε σοβαρά θέματα που αφορούν το μέλλον του πλανήτη και κατ’ επέκταση το μέλλον όλων μας. Στον Δήμο Νέας Σμύρνης βασική μας προτεραιότητα είναι τα παιδιά και γι’ αυτά κάθε χρόνο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και να δίνουν ευχαρίστως ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Διαβάστε: Γιώργος Κρικρής: «Τα ασφαλτικά της Νέας Σμύρνης υποφέρουν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ