Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Γιάννης Κωνσταντάτος: «Πρωταγωνιστής της Νότιας Αττικής το Ελληνικό»

Τη διαπίστωση ότι με αφορμή την έκδοση της οικοδομικής άδειας του εμβληματικού πύργου στο Ελληνικό, σε λίγες μόνο ημέρες, εισέρρευσε στο ταμείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης σχεδόν μισό εκατ. ευρώ για έκδοση ΤΑΠ, φόρο ΚΗ ψηφίσματος ανέγερσης κτλ., έκανε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Τα οφέλη είναι μεγάλα, καθώς ο Δήμος παίρνει παράλληλα 33 οικόπεδα για κοινωφελείς, αθλητικούς, πολιτιστικούς και διοικητικούς σκοπούς (όπως νέο Δημαρχείο, Μέγαρο Ποντίων, κλειστό μπάσκετ κλπ.), τους κοινόχρηστους χώρους, το μεγάλο πάρκο και την παραλία.

«Είναι μόνο η αρχή, ενός μέρους των κτιρίων που θα οικοδομηθούν εντός των διοικητικών μας ορίων και τα τεράστια ποσά που θα ακολουθήσουν θα αξιοποιηθούν όλα για τους συλλόγους, τα παιδιά και τις ανάγκες της πόλης μας. Αναλυτικά θα παρουσιάσω σε ειδικό Δημοτικό Συμβούλιο αρχές Σεπτεμβρίου τι πήραμε, που εντός της επένδυσης, πως θα αξιοποιηθούν και φυσικά τι σημαίνει οικονομικά η επένδυση για τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης που από ” φτωχός συγγενής ” της Νότιας Αθήνας γίνεται πλέον πρωταγωνιστής με το εμβληματικό αυτό έργο που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον και κεντρικό τουριστικό προορισμό. Για αυτό πολεμήσαμε μόνοι μας ως διοίκηση από το 2014 και η δικαίωση τώρα είναι απόλυτη», τονίζει ο κ. Κωνσταντάτος και προσθέτει: «Το Πράσινο που βλέπετε δίπλα στο πύργο και την μαρίνα του Ελληνικού είναι ένα εκ των οικοπέδων που πήραμε για αξιοποίηση».

Διαβάστε επίσης: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τον ουρανοξύστη στο Ελληνικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ