Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Έντονα και παροδικά τα φαινόμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το σύνολο της χώρας. Από το πρωί της Τρίτης, οι περιοχές των Νοτίων Προαστίων είναι «καλυμμένες» με ένα σκοτεινό πέπλο, ενώ λίγο πριν τις 12 άρχισε η έντονη βροχώπτωση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό, χρειάζεται προσοχή το επόμενο 48ωρο. Ο κ. Αρτοποιός κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις, να αποφεύγουν τους πλημμυρισμένους δρόμους και να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους κάτω από δέντρα, καθώς τα φαινόμενα θα είναι έντονα και παροδικά.

Ήδη, οι έντονες βροχοπτώσεις το απόγευμα της Τρίτης προκάλεσαν προβλήματα σε σημεία των λεωφόρων Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης εγκλωβίστηκαν οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ πραγματοποιήθηκαν 55 αντλήσεις υδάτων και 7 κοπές δέντρων.

Μάλιστα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της πλατείας Κρήτης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, αλλά και στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου.

Διαβάστε επίσης: Προειδοποίηση Χ. Στυλιανίδη για κακοκαιρία: “Απαιτείται αυξημένη επαγρύπνηση, μην υποτιμάτε τα φαινόμενα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ