Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυστηροί έλεγχοι στα κυλικεία ενόψει σχολικής χρονιάς

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδυθεί τα στελέχη των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και των δήμων που έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους τους στα κυλικεία των σχολείων που ανοίγουν την Δευτέρα.

Με στόχο την προστασία των μαθητών, τα κλιμάκια της Περιφέρειας έχουν κάνουν αυστηρούς ελέγχους σε όλους τους χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την σωστή λειτουργία τους.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Γ. Πατούλης δήλωσε: « Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μεριμνούμε για την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν τις κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες για την ασφάλεια των παιδιών μας, καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Διαβεβαιώνουμε τους γονείς και διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Περιφέρεια Αττικής και οι αρμόδιες υπηρεσίες της, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται, προκειμένου να είναι απολύτως διασφαλισμένη η προστασία της υγείας των μαθητών μας.»

Οι έλεγχοι θα συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις των υγειονομικών κανόνων και οι ελεγκτές έχουν περιοριστεί μόνο σε συστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Στο ΕΣΠΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Ποια έργα περιλαμβάνει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ