Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Public: To σχολείο αρχίζει με περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες από ποτέ

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, τα καταστήματα Public και το Public.gr παραμένουν ο αγαπημένος προορισμός κάθε οικογένειας: Με περισσότερες και καλύτερες επιλογές από ποτέ, σε προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και δυνατότητες παραλαβής και πληρωμής, τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις τις σχολικές σου αγορές, γρήγορα, ευέλικτα και οικονομικά.

Και φέτος, τα Public προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα σχολικών ειδών που θα βρεις στην αγορά -χαρτικά και γραφική ύλη, επώνυμες σχολικές τσάντες, κασετίνες- αλλά και τη νέα κατηγορία από έπιπλα γραφείου. Και όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία και βοηθήματα.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, τα Public δίνουν τη δυνατότητα στον μαθητή να στείλει την αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που χρειάζεται ανάλογα με την τάξη του και να παραλάβει ολοκληρωμένο το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας στον χώρο του ή στο κατάστημα που τον εξυπηρετεί, συμπληρώνοντας τα προϊόντα ή το ιδιωτικό του σχολείο στην ειδική φόρμα των Public.

Εάν βρίσκεται στην Αττική, έχει δυνατότητα να ορίσει την ιδανική ημέρα παραλαβής, μέσω της αποκλειστικής υπηρεσίας Flex delivery. Εναλλακτικά, μπορεί να παραλάβει το υλικό που χρειάζεται αυθημερόν από οποιοδήποτε από τα 56 κατάστημα του δικτύου σε Ελλάδα και Κύπρο, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Αν επιλέξει το Public.gr, η παραλαβή για αγορές άνω των 35 € είναι απολύτως δωρεάν, ενώ με την υπηρεσία Public Now, Pay Later, το Public.gr επιτρέπει ν’ αγοράσει αυτά που θέλει σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω Klarna.

Με τις σχολικές αγορές, στηρίζει επίσης την προσπάθεια των Public να ενισχύουν την πρόσβαση των τοπικών κοινωνιών στην ψηφιακή γνώση, με στόχο τη δημιουργία ακόμη περισσότερων ψηφιακών βιβλιοθηκών σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό σε έξι ακόμη βιβλιοθήκες απομακρυσμένων περιοχών της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ