Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Ευχές Βασίλη Θώδα για μια δημιουργική και καλή σχολική χρονιά

Στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθη σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας και το σύνολο της Διοίκησης του Δήμου. Ο κ. Θώδας παρέστη στους αγιασμούς που τελέστηκαν στο 8ο Νηπιαγωγείο, στο 2ο Δημοτικό και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, ενώ οι αντιδήμαρχοι εκπροσώπησαν την Διοίκηση στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.

Ο κ. Θώδας ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που τη νέα σχολική χρονιά, τα σχολεία της πόλης υποδέχονται τους μαθητές σε ανανεωμένους χώρους, μετά την ολοκλήρωση των έργων και την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων που πραγματοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

«Μετά από 2,5 χρόνια δύσκολα λόγω της πανδημίας, σήμερα ξαναβρισκόμαστε μαζί και κάνουμε τον αγιασμό όπως τα προηγούμενα χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό», είπε ο δήμαρχος Ζωγράφου και ευχήθηκε μία δημιουργική και καλή σχολική χρονιά με δύναμη και παρρησία για γονείς, εκπαιδευτικούς και τους πρωταγωνιστές – όπως είπε- της σχολικής χρονιάς. «Είστε η συνέχειά μας, είστε εσείς που θα πραγματοποιήσετε ό,τι εμείς δεν καταφέραμε και θα είμαστε δίπλα σας. Μαζί θα πορευτούμε και αυτή τη χρονιά, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θώδας.

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά στον τομέα της ενέργειας και έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλα μας τα σχολεία να είναι ζεστά και λειτουργικά», πρόσθεσε ο δήμαρχος Ζωγράφου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα σε σχολείο του Δήμου.

Δείτε: Μέτρα για την ενεργειακή κρίση παίρνει ο Δήμος

Στη συνέχεια, ο κ. Θώδας επισκέφθηκε το 1ο και 19ο Δημοτικό Σχολείο και ξεναγήθηκε στους αναβαθμισμένους χώρους από τις διευθύντριες των σχολείων, Κική Μπαλτά και Ασπασία Κατσάρα και ενημερώθηκε για επιπλέον εργασίες που επιθυμούν να πραγματοποιηθούν στο σχολικό συγκρότημα. Επίσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς για ζητήματα που τους απασχολούν σε σχέση με την καθημερινότητα στο σχολείο, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ζωγράφου θα βρίσκεται δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ