Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

«Ναι» στη ζωοφιλία αλλά και την καθαριότητα από τον Δήμο

Την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αλλά και την υπεύθυνη στάση όσων έχουν ζώο συντροφιάς, θέλει να ενισχύσει ο Δήμος Ζωγράφου, ο οποίος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας των Ζώων δημιούργησε νέα σημεία διανομής για τα φαρασάκια ” ΝΟ ΚΑΚΑ”.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μαζί με την υπεύθυνη της εταιρείας Μαρία Αρκούδη συμφώνησαν να επεκτείνουν το δίκτυο όπου οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται τα συγκεκριμένα χάρτινα φαρασάκια ώστε μπορούν να συλλέγουν τα περιττώματα των ζώων, με περιβαλλοντικό μάλιστα προσανατολισμό καθώς δεν υπάρχει χρήση σακούλας, ενώ τα φαρασάκια είναι από ανακυκλωμένο χαρτί.

Ο κ. Θώδας στη συνάντηση που είχε με την κα Αρκούδη δήλωσε:« Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι συμπολίτες μας αντιμετώπισαν με ευθύνη και ευαισθησία την πρωτοβουλία που αναλάβαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την εγκατάσταση 20 σημείων για τη συλλογή των ακαθαρσιών. Αυτό μας κάνει να θέλουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο διανομής του καινοτόμου συστήματος για το μάζεμα ακαθαρσιών και λοιπών σκουπιδιών και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει να πράττει τα μέγιστα για την προστασία των ζώων και του αστικού περιβάλλοντος. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι πιο πιστοί μας φίλοι, να έχουν τη φροντίδα που τους αρμόζει, διατηρώντας το περιβάλλον μας καθαρό».

Υπενθυμίζεται, ότι  οι κάτοικοι που βγάζουν βόλτα το κατοικίδιο τους, έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν ΔΩΡΕΑΝ, το νέο χάρτινο φαρασάκι “ΝΟ ΚΑΚΑ” για τη συλλογή των περιττωμάτων των ζώων από τα σημεία όπου υπάρχουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ