Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ στη Βάρκιζα

Υψηλού αγωνιστικού επιπέδου ήταν  οι αγώνες μπάσκετ 3Χ3 που διεξήχθησαν στη Βάρκιζα στο πλαίσιο του τουρνουά FIBA Greece 3xBasketball, ενώ αξιοσημείωτος ήταν και αριθμός των συμμετεχόντων, με 400 αθλητές και 95 ομάδες.

Το τουρνουά που ολοκληρώθηκε την Κυριακή την Κυριακή το βράδυ στο πλακόστρωτο της κεντρικής πλατείας της Βάρκιζας φιλοξενήθηκε  για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης. Εκτός από την αγωνιστική δράση, ξεχωριστό τόνο στο Τουρνουά FIBA Greece 3xBasketball έδωσαν η βράβευση του Γιάννη Σγουρού και η παρουσία του παλαίμαχου διεθνή μπασκετμπολίστα Αντώνη Φώτση.

«Η βράβευση του Γιάννη Σγουρού αποτελεί ένα στοιχειώδες και ελάχιστο χρέος προς την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος μετέδωσε σπουδαία αθλητικά νάματα στην κοινωνία και στη νεολαία μας» σχολίασε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνταντέλλος, ο οποίος εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό του «για την εξαιρετική διοργάνωση αυτού του αθλητικού πανηγυριού και την προαγωγή του ευ αγωνίζεσθαι».

«Οι παλιοί μεγαλώσαμε στα ανοικτά γήπεδα της πλαζ της Βούλας όπου παίζαμε μπάσκετ επί καθημερινής βάσεως και ουσιαστικά εκεί γεννήθηκε το 3x3» επισήμανε ο Γιάννης Σγουρός.

Για την ιστορία, στην κορυφή βρέθηκαν οι Rising Stars που ήταν και οι νικητές στην κατηγορία Open ανδρών.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ