Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις του Ξενώνα, του ΚΑΠΗ και της ΤΟ.Μ.Υ. Καρέα

H σύναψη προγραμματικής συμφωνίας για την ανακαίνιση του Ξενώνα, του ΚΑΠΗ και της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ) Καρέα, που συστεγάζονται στο κτίριο του Ε.Κ.Κ.Α., αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη με την προέδρο του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δρ. Α. Αναγνώστου – Δεδούλη.


Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Ε.Κ.Κ.Α. και ειδικότερα του κτηρίου του Ξενώνα Καρέα, ώστε να ενισχυθεί η λειτουργικότητά του και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του στα άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και φιλοξενούνται εκεί.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κατωπόδης δήλωσε: «Η συνάντηση αυτή είναι το επιστέγασμα μιας αγαστής και μακροχρόνιας συνεργασίας που έχουμε με το ΕΚΚΑ. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας θα αναλάβει τη μελέτη, την προκήρυξη του διαγωνισμού και την επίβλεψη των εργασιών της ανακαίνισης, την οποία θα χρηματοδοτήσει το ΕΚΚΑ. Συμφωνήσαμε επίσης να αξιοποιήσει ο Δήμος Βύρωνα τη σύγχρονη κουζίνα του Ξενώνα για την καθημερινή παρασκευή των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Α. Βαλλιανάτος, διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Μ. Μίχου και ο Μ. Τσατσαρώνης, μηχανικοί της αντίστοιχης Δ/νσης του Δήμου, η Π. Κοροβίλα, προϊσταμένη του Ξενώνα Καρέα και στελέχη του Ε.Κ.Κ.Α..

Διαβάστε επίσης: Το Μεξικό τιμά τον Ιάκωβο Καμπανέλλη

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ