Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νέα δημοτική παράταξη γεννιέται στην Ηλιούπολη

Σε ρυθμούς προεκλογικού αγώνα μπαίνουν σταδιακά οι παρατάξεις αρκετών δήμων προκειμένου από τώρα να διασφαλιστούν οι απαιτούμενες συνεργασίες. Στην Ηλιούπολη, άνοιξε ήδη ο κύκλος των συναντήσεων μεταξύ αιρετών και σημαινόντων προσώπων της τοπικής κοινωνίας ώστε να βρεθεί κοινός βηματισμός για την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει την διοίκηση του Δ           ήμου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ήδη χτύπησαν τα τηλέφωνα και έγιναν συναντήσεις μεταξύ εν ενεργεία αιρετών και εγκρίτων στελεχών της επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης με αποκλειστικό θέμα την εξεύρεση ενωτικής λύσης για την αλλαγή πλεύσης στον Δήμο.

Μέχρι σήμερα, κοινή διαπίστωση των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις, πέραν των επιμέρους διαφωνιών, ήταν η εκτίμηση πως η πόλη χρειάζεται μία νέα υποψηφιότητα που δεν θα προέρχεται από κομματικό χώρο, και θα συνδυάζει εμπειρία, γνώση και κυρίως όρεξη για αλλαγές στη λειτουργία της πόλης σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά στο πρόσωπο που θα ηγείται αυτής της προσπάθειας, ένα από ατ ονόματα που χαίρει της αποδοχής των περισσοτέρων είναι ο Δημήτρης Ευαγγέλου, γνωστός από την συμμετοχή του ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με τομέα ευθύνης του τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει πρόεδρος του Γ.Σ Ηλιούπολης, επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ και παίκτης της ομάδας της πόλης, και είναι αρκετά δημοφιλής στην πόλη.

Από το περιβάλλον του κ. Ευαγγέλου τονίζεται ότι -πέραν των πολιτικών στελεχών που έχει κατορθώσει να συσπειρώσει- έχει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με επαγγελματίες και επιστήμονες που γεννήθηκαν και ζουν στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για πρόσωπα… «αύθαρτα» που θα ασχοληθούν πρώτη φορά με τα δημοτικά τεκταινόμενα, για τα οποία, οι εμπλεκόμενοι στην δημιουργία της νέας παράταξης ευελπιστούν ότι θα αλλάξουν τους δημοτικούς συσχετισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ