Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα προγράμματα υγειούς γήρανσης

Το ενδιαφέρον πλήθους κόσμου συγκέντρωσε η ειδική εκδήλωση ενημέρωσης και προεγγραφής μελών του Ευρωπαϊκού προγράμματος Smart Bear, το οποίο αφορά στην υγιή γήρανση ατόμων της τρίτης ηλικίας, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Δεκάδες δημότες του Π. Φαλήρου, ηλικίας 65 ετών και άνω, αλλά και νεότεροι, γυναίκες και άνδρες, που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο συγκεκριμένο αυτό πρόγραμμα υγιούς γήρανσης, τους γονείς, τη γιαγιά και τον παππού, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να διατυπώσουν ερωτήματα, να ανταλλάξουν απόψεις και να συμπληρώσουν με τη βοήθεια των Ερευνητών του προγράμματος  ερωτηματολόγια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενημερώθηκαν για την ειδική μέριμνα που δείχνει η επιστημονική κοινότητα για την επίτευξη μιας σύγχρονης, εξελιγμένης, υγιέστερης διαβίωσης των ατόμων της τρίτης ηλικίας, με την συνδρομή της ομάδας των εθελοντών του προγράμματος Smart Bear.

Συζητήθηκαν επίσης, τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι δημότες και κάτοικοι του Π. Φαλήρου, με την ένταξή τους, σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Υγιούς Γήρανσης και ανεξάρτητης διαβίωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ