Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Δημιουργία υπερπαράταξης στον Δήμο

Την δημιουργία μίας … «υπερπαράταξης» αποτελούμενης από τα στελέχη συνδυασμών που στήριξαν με την ψήφο τους την δημοτική Αρχή προκειμένου να υλοποιήσει τα έργα και τις δράσεις που είχε στο πρόγραμμά της, θα ανακοινώσει το απόγευμα της ερχομένης Τρίτης ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Πρόκειται για παρατάξεις που ιδεολογικά κινούνται στον χώρο του κέντρου και συνέβαλαν με την ψήφο τους ώστε οι αριθμητικοί συσχετισμοί που προέκυψαν λόγω του εκλογικού νόμου να μην αποτελέσουν εμπόδιο στην λήψη αποφάσεων. Όπως μας είπε και ο δήμαρχος Κ. Θώδας, πρόκειται για μία δυναμική κίνηση συσπείρωσης δυνάμεων που ταυτίστηκαν και εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση της συμμαχίας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «Αλέκα» όπου θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του έργου της δημοτικής Αρχής κατά τα τρία πρώτα έτη της διοίκησης του δήμου.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ο κ. Θώδας εστίασε στο κυκλοφοριακό και τον όγκο των απορριμμάτων για τα οποία σχολίασε ότι και τα δύο είναι απόρροια της πυκνής δόμηση.

Μάλιστα σχετικά με τα σκουπίδια, ο δήμαρχος Ζωγράφου τονίζει ότι το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό και με την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας.

Αξιοσημείωτο αναφορικά με το πρόβλημα είναι και το γεγονός ότι, μόλις πρόσφατα, καθαρίστηκαν τρεις παράνομες χωματερές πίσω από το νεκροταφείο και κοντά στο πάρκο Γουδί. Αναφορικά με τα οικονομικά του Δήμου, η κατάσταση παραμένει δύσκολη, παρά τα, σχεδόν 30 εκατομμύρια με τα οποία έχει ενισχυθεί ο δήμος για την υλοποίηση έργων και δράσεων.

Πάντως, αυτό που περιμένει και ο ίδιος είναι αν κατά πόσο η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της για αύξηση κατά 15% των ΚΑΠ.

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ