Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με μια «κίτρινη καρδιά» ξεκίνησε η Καθαρή Εβδομάδα

H «Καθαρή Εβδομάδα», η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με την Karcher Ελλάδος ξεκίνησε με στόχο την ανάδειξη του έργου των υπαλλήλων καθαριότητας των δήμων.

«Οι υπάλληλοι καθαριότητας φροντίζουν καθημερινά τις πόλεις μας, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε όλοι εμείς να απολαμβάνουμε τις γειτονιές μας καθαρές και περιποιημένες. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!», δήλωσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στην πρώτη φωταγώγηση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο κ. Κωνσταντέλλος εκπροσώπησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.Η κίτρινη καρδιά φώτισε το Δημοτικό Θέατρο και αποτέλεσε την αφετηρία της “Καθαρής Εβδομάδας”.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει σ’ αυτή την πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ. «Φωταγωγούμε το Δημαρχείο μας», πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντέλλος, «με κίτρινο φως, το χρώμα της καμπάνιας, που συμβολίζει την καθαρότητα, την αγνότητα και την δύναμη».

Διαβάστε επίσης: Χριστούγεννα στην πόλη – Ένας Μήνας Γιορτής

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ