Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Στο νέο πάρκο της πόλης ο Βασίλης Θώδας

Από κοντά το αποτέλεσμα των εργασιών ανακαίνισης που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες είδε ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, που επισκέφθηκε το πάρκο στην οδό Θεσσαλίας.

Η μελέτη ανάπλασης του πάρκου Θεσσαλίας εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση του δαπέδου με νέα διακοσμητική σταμπωτή άσφαλτο και χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον (ανακλαστικά), τα οποία μειώνουν τη θερμοκρασία κατά τους θερινούς μήνες. Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα παλαιά και φθαρμένα παγκάκια και προστέθηκαν νέα καθίσματα, ώστε να φιλοξενούν τον διπλάσιο αριθμό επισκεπτών. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα καλάθια απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μετά την ενημέρωση που είχε, δήλωσε: «Βασικό μέλημα της ανάπλασης του πάρκου στην οδό Θεσσαλίας δεν ήταν μόνο η αισθητική ανάδειξη αλλά η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς χώρου αναψυχής. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις παρεμβάσεις, ώστε να γίνει η πόλη μας όμορφη και πιο φιλική προς τις οικογένειες. Ακόμα ένα σημείο συνάντησης, κοινωνικοποίησης και ενίσχυσης των δεσμών της γειτονιάς. Παραδίδουμε αυτό το πάρκο και είμαι σίγουρος ότι θα το αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής».

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ