Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το Β’ Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα παρουσιάζει το έργο “Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ”, βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Έντουαρτ Άλμπι, στον ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”, στις 6:30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο παρουσιάζεται από το Β’ Θεατρικό Εργαστήρι για δεύτερη φορά. Πρόκειται για ένα έργο εμβληματικό, που «τάραξε» το κοινό της δεκαετίας του ‘60 και που βρίσκεται σ’ όλες τις λίστες των σπουδαιότερων θεατρικών έργων που γράφτηκαν ποτέ. Ισορροπεί ανάμεσα στο παράλογο, την κωμωδία και το ψυχολογικό θρίλερ.

Η υπόθεση

Το πάρτι ξεκινά στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Δυο ζευγάρια θα ξενυχτίσουν, πίνοντας άφθονο αλκοόλ. Χορεύουν, χαζολογούν, ξεκαρδίζονται στα γέλια, προσβάλουν ο ένας τον άλλο και ερωτοτροπούν αδιακρίτως. Αρχίζουν τα «επικίνδυνα» παιχνίδια. Μέσα σ’ αυτήν την παραζάλη και την φαντασίωση της μέθης, τούς «ξεφεύγουν» αλήθειες. Αλήθειες που θα μετατρέψουν το αστικό αχούρι τους σε ζούγκλα. Θα καταφέρει να βγει κανείς αλώβητος απ’ την Βαλπουργία νύχτα;

Διαβάστε επίσης: «Το γάλα» την Παρασκευή στη «Νέα Ελβετία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ