Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξεκινά το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου

Ξεκινά το Ανοικτό Πανεπιστήμιο από την Πνευματική Εστία Μοσχάτου που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, με τον πρώτο του κύκλο να έχει θέμα την Ελλάδα μετά την οικονομική και υγειονομική κρίση. Τις παθογένειες και τις προοπτικές.

Συγκεκριμένα, με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα «Εθνικές και πολιτικές επιπτώσεις της κρίσης», σήμερα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η  πρώτη θεματική του ανοικτού πανεπιστημίου που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

Ο πρώτος κύκλος του ανοικτού πανεπιστημίου περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες θα διεξάγονται στον ίδιο χώρο, σε μηνιαία βάση και θα ολοκληρωθούν τον Μάιο του 2023.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο διεξάγεται δωρεάν. Με το πέρας των παρουσιάσεων, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκείνους που έχουν παρακολουθήσει, δια ζώσης, τουλάχιστον τις τέσσερις από τις πέντε ενότητες. Στη σελίδα του Δήμου έχει ανέβει και ο σύνδεσμος ο οποίος επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο τις διαλέξεις σε ζωντανή μετάδοση.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου -Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα ξεκινάει η πρώτη ενότητα του Ανοικτού Πανεπιστημίου που διοργανώνει η Πνευματική Εστία Μοσχάτου υπό την αιγίδα του Δήμου μας. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαλέξεις από σημαντικούς εισηγητές για θέματα που αφορούν τη χώρα μας αλλά και τον κάθε ένα από εμάς!».

Όλες οι ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ