Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Πρόγραμμα επισκέψεων στους ναούς της πόλης

Στην ενίσχυση του θρησκευτικού φρονήματος, της πίστεως και της ιστορικής γνώσης των κατοίκων της περιοχής, αποσκοπεί το πρόγραμμα «Ανακαλύπτω τους Ναούς του Παλαιού Φαλήρου» που ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, θα συνεχιστεί με επισκέψεις σε όλους τους ναούς της πόλης.

Για τον Ιερό Ναό Αγ. Αλεξάνδρου μίλησαν στους συμμετέχοντες ο ιερέας του Ναού Πατέρας Αθανάσιος, ο ιστορικός Τέχνης Παναγιώτης Λαγός, ο ζωγράφος Σπύρος Ζαχαρόπουλος. Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αγγελική Μαστρομιχαλάκη συντόνιζε τις δράσεις στις οποίες συμμετείχαν εθελοντές  εκπαιδευτικοί και  ομάδες των παιδιών.

Στην επίσκεψη – ξενάγηση παρέστη ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος για μια ακόμα φορά συνόδευσε τους δημότες, αναδεικνύοντας την αξία και την σημασία των δράσεων των Δημοτικών Βιβλιοθηκών. Παρέστη επίσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Υπεύθυνη της δράσης αλλά και τον συντονισμό της, η υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων.

Όλες οι ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ