Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Στον ρυθμό της Αποκριάς ο Δήμος – Το πρόγραμμα

Σε ρυθμούς καρναβαλιού έχει μπει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος ετοιμάζεται με τα σχολεία του, τους συλλόγους και τους λοιπούς φορείς της πόλης, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, αλλά και τους επισκέπτες του, να διασκεδάσει στις εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την πόλη.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, στις 2.30 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη.

Την παρέλαση θα ακολουθήσει το Colour Day Festival και η νεανική συναυλία. Οι εκδηλώσεις της αποκριάς θα συνεχιστούν με τα παραδοσιακά Κούλουμα και τη συναυλία με την Γλυκερία, την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, στις 11πμ, στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

Κι ενώ τα σχολεία διοργανώνουν αποκριάτικα πάρτι για μικρούς και μεγάλους, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού θέτει τους γρίφους του και βάζει σε δοκιμασίες τις ομάδες του, ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, καλεί τους πολίτες του να διασκεδάσουν στη συναυλία αγάπης στις 14 Φεβρουαρίου που διοργανώνεται για καλό σκοπό, να γλεντήσουν παραδοσιακά την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και να διασκεδάσουν στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου και στην καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, καθώς και στη νεανική συναυλία με τον F.Y. και το Colour Day Festival.

Διαβάστε επίσης: Έμπρακτη στήριξη στους σεισμόπληκτους από τους Δήμους

Όλες οι ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ