Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΚΕΔΕ στο πλευρό των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Την βαθιά του οδύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέροντας:

«Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, στις οικογένειες των θυμάτων του χθεσινού πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών, καθώς και την συμπαράσταση μας στους τραυματίες από το ίδιο συμβάν.

Πλέον η απαίτηση όλων μας είναι, πέραν της πλήρους διερεύνησης των συνθηκών που έγινε το δυστύχημα και της επιβεβλημένης απόδοσης των ευθυνών, να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου στο μέλλον να μην ζήσουμε ξανά παρόμοια τραγωδία».

Παράλληλα, λόγω του τριημέρου εθνικού πένθους, αναβάλλεται η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Βοΐου, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή στη Σιάτιστα με θέμα τη ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας σε τοπικό επίπεδο. Για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Η σκέψη όλων μας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Ειδήσεις από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ