Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Cine School στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Περισσότεροι από 1000 μαθητές και μαθήτριες των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων από 16 Δημοτικά Σχολεία του Αγίου Δημητρίου, παρακολούθησαν το πρώτο εκπαιδευτικό Cine School, που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Αγίου Δημητρίου, Μαρία Α από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι την 3η Μαρτίου 2023 με δυο πρωινές προβολές καθημερινά.

Τα παιδιά που παρακολούθησαν με μεγάλη συγκέντρωση και ενδιαφέρον την εκπαιδευτική ταινία «Λουνάνα: Ένα Γιακ μες στην Τάξη / Lunana: A Yak in the Classroom» μια ιστορία γεμάτη μηνύματα σεβασμού και συμβολισμούς αλληλεγγύης, υποδέχθηκαν η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Γιάννης Μαθάς και το μέλος της Επιτροπής Κινηματογράφου του Οργανισμού, Χαράλαμπος Τζιμινίδης.

«Η πρώτη αυτή δράση του Cine School στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έρχεται έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της που δεν είναι άλλος από το να γίνει θεσμός. Θεσμός που θα προωθεί με τον ωραιότερο τρόπο την ομορφιά και τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της τέχνης του κινηματογράφου στο νεανικό κοινό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ