Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο 16ος Grand Master Καλλιθεάτης σκακιστής

Τον Καλλιθεάτη σκακιστή Σταμάτη Κούρκουλο-Αρδίτη βράβευσε ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, για την πολύ μεγάλη διάκρισή του ως ο 16ος Grand Master στην ιστορία της Ελλάδας, μετά και από την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών του 2023 στη Σερβία.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος απένειμε το βραβείο στον αρχηγό του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, Σταμάτη Κούρκουλο-Αρδίτη, στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» Μανώλη Κωστάκη και της προέδρου του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας Μαρίας – Άννας Στεφανίδη.

Ο αθλητής του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, ξεκίνησε το σκάκι από πολύ μικρή ηλικία και από τα 5 του χρόνια ανήκει στο ρόστερ της Καλλιθέας.

Ο Σταμάτης Κούρκουλος – Αρδίτης, το 2019 αήττητος στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας και αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας, ενώ η κατάκτηση της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών του 2023 στη Σερβία, αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό σκάκι όλων των εποχών. Μέχρι σήμερα ο Καλλιθεάτης Σκακιστής μετράει στο ενεργητικό του 2.553 διακρίσεις.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας ευχαρίστησε «… τον αρχηγό του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, Σταμάτη Κούρκουλο – Αρδίτη, για τις μεγάλες διακρίσεις του, που μας δίνουν περηφάνια, χαρά και συγκίνηση. Οι επιτυχίες του συμπολίτη μας, διαφημίζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Ειδήσεις από την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ