Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Γιορτή για τα 10 χρόνια του Γ. Σ. «ΒΕΛΟΣ» Παλαιού Φαλήρου

Δέκα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία γιόρτασε ο Γυμναστικός Σύλλογος «Βέλος» του Παλαιού Φαλήρου, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης.

Στην κατάμεστη από αθλητές, προπονητές και δημότες αίθουσα, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Π. Πορφύρης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γ. Χρυσός.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Νότιου Τομέα Β΄3 Διονύσης Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Επίσης παρέστη ο Τάκης Παππάς, υιός του Νίκου Παππά, Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος είχε διατελέσει κυβερνήτης του αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ», το οποίο είχε γράψει λαμπρή ιστορία κατά τη διάρκεια της χούντας, και από το οποίο πήρε το όνομά του ο σύλλογος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία και διπλώματα σε δεκάδες αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν, ενώ βραβείο έλαβε και ο παλιός πρωταθλητής και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στα 800 και 1500 μέτρα Παναγιώτης Στρουμπάκος.

Διαβάστε επίσης: Πρόσκληση του Δήμου για περίπατο στην ιστορία της πόλης

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ