Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου ζητά ο Βασίλης Θώδας

Άμεσα συνάντηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο ζητά ο δήμαρχος Ζωγράφου που απαιτεί την λήψη μέτρων από την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ουσιαστική αντιμετώπιση της δράσης των γνωστών- αγνώστων που μετατρέπουν τις γειτονιές της πόλης σε ορμητήριά τους προκαλώντας καταστροφές και την ανασφάλεια στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, μετά και τα τελευταία επεισόδια στην περιοχή του Ζωγράφου, ο Βασίλης Θώδας σε σχετική του ανακοίνωση τονίζει: «Για άλλη μια φορά δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες επεισοδίων στην πόλη μας με πρωταγωνιστές τους «γνωστούς- άγνωστους», τόσο στην περιοχή της Ούλωφ Πάλμε όσο κ στην περιοχή που εδρεύει το Αστυνομικό Τμήμα. Για άλλη μια φορά κατέστρεψαν τις περιουσίες των πολιτών μας, ενώ με τετοιες ενέργειες ενισχύεται το αίσθημα ανασφάλειας στις γειτονιές μας.

Άμεσα θα ζητήσω συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ενώ θα φέρω προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο τη σύναψη σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας που θα περιπολεί στην πόλη μας».

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ