Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μελανώματος σε δημοτικά Ιατρεία – ΚΕΠ Υγείας του Δήμου

Δωρεάν προληπτικούς ελέγχους για μελανώματα, τις κοινώς λεγόμενες «ελιές», ο κίνδυνος εμφάνισης των οποίων παρουσιάζει αύξηση τους θερινούς μήνες λόγω της έκθεσης στον ήλιο, πραγματοποιεί ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, ανακοίνωσαν την δυνατότητα υλοποίησης δωρεάν προληπτικού ελέγχου μελανώματος, από τα Δημοτικά Ιατρεία – ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της πρόληψης και της προαγωγής υγείας των δημοτών.

Η δράση και η εξέταση θα διενεργηθεί στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 από τις 09:00 π.μ. έως και τις 13:00μ.μ.

Η εξέταση, θα πραγματοποιηθεί από τον ιατρό δερματολόγο κ. Γεώργιο Οικονόμου, ο οποίος παρέχει εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες στον Δήμο.

Η δράση που απευθύνεται σε όλους τους δημότες με βασική προϋπόθεση να είναι από 18 ετών και άνω, οργανώνεται και συντονίζετι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννη Αρκουμάνη.

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάζεται ο «Οδηγός Τσέπης για την Έμφυλη Βία» στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ