Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Τάκη Θεοδωρικάκου στο Δημαρχείο

Θέματα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και λήψης μέτρων που θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών τέθηκαν στην συνάντηση του δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που επισκέφθηκε την πόλη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής του στο Δημαρχείο Ζωγράφου, ο Βασίλης Θώδας ευχαρίστησε τον ΤάκηΘεοδωρικάκο για την ανταπόκρισή του στα αιτήματα που κατά διαστήματα του έχει θέσει και επανέλαβε το πάγιο αίτημά του για περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας.

Ήδη από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας έχει αποφασιστεί η ενίσχυση της αστυνόμευσης σε έναν δήμο όπου ακόμη και η δράση ατόμων που κινούνται στον αναρχικό χώρο, ή οδηγούνται σε επεισόδια με οπαδικά κίνητρα δεν είναι σπάνια.

Μάλιστα, για την αντιμετώπιση των επεισοδίων που αποτελούν απειλή και για τις περιουσίες των κατοίκων, η δημοτική Αρχή προτίθεται να συνεργαστεί και με ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, συναντώντας, όμως, την έντονη αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ζωγράφου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν ως τώρα.

Διαβάστε επίσης: Βόλτα στον Υμηττό με τον δήμαρχο για τους κατοίκους της πόλης

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ