Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Ευχαριστώ» του πρέσβη της Ουκρανίας στον Β. Θώδα

Τις ευχαριστιές της κυβέρνησης της χώρας του και του Ουκρανικού λαού για την προσφορά του δημάρχου Ζωγράφου, μετέφερε στον Βασίλη Θώδα ο Ουκρανός πρέσβης, Σεργίι Σουτενκο.

Ο πρέσβης της Ουκρανίας επισκέφθηκε τον δήμαρχο τον οποίο και ευχαρίστησε αυτοπροσώπος για όλα όσα έχει προσφέρει στη δοκιμαζόμενη χώρα και τον λαό του.

Στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν για τον επαναπροσδιορισμό των στενών σχέσεων που διατηρεί ο Δήμος Ζωγράφου με την Ουκρανία ο κ. Σουτενκο είπε: “Ήρθα στον φίλο Δήμαρχο. Ο Βασίλης Θώδας από την πλευρά του επεσήμανε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βοηθάει, όπως μπορεί, τη φίλη χώρα Ουκρανία και τους ανθρώπους της και κάλεσε τον Ουκρανό πρέσβη στις εγκαταστάσεις του Δήμου στη Ραφήνα, όπου εξακολουθούν να φιλοξενούνται 20 ομογενείς από τον Σαρτανά της Ουκρανίας με τα παιδιά τους.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης η πρόξενος της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Άννα Τίσενκο, ο αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννης Βούρτσης και ο συνεργάτης του δημάρχου και υπεύθυνος στις κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου στη Ραφήνα, Γιάννης Μπερσίμης.

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ