Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Πρόσκληση για περπάτημα στην «Οδό Καρδιάς»

Στην «Οδό της καρδιάς» καλούνται να περπατήσουν το απόγευμα του Σαββάου, 27 Μαΐου οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία και δράση του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας.

Η δράση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου παλαιού Φαλήρου έχει σκοπό να ενημερώσει αξιόπιστα τον κόσμο για τα οφέλη της συστηματικής άσκησης, ως έναν από τους παράγοντες πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων και να ευαισθητοποιήσει για την ένταξη της στην καθημερινή μας ζωή.

Η «ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» επιλέγει την άσκηση του περπατήματος, ως αφετηρία για μία θετική αλλαγή στη ζωή μας, γιατί δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό ή προετοιμασία και είναι κατάλληλη για όλους.

Με το μήνυμα: «Περπατάμε μαζί. Φροντίζουμε την Καρδιά μας. Αλλάζουμε τρόπο ζωής», η «Οδός Καρδιάς» είναι μία συμβολική διαδρομή που θα περπατήσουν οι συμετέχοντες στους δρόμους της πόλης, ξεκινώντας από το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου στο Γήπεδο του Στίβου και τερματίζοντας στον Μπάτη.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου έχει ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης.

Διαβάστε επίσης: Εκστρατεία αγάπης για τη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος»

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ