Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

5ος Κυριακάτικος Ποδηλατικός Γύρος στην πόλη

Άλλη μια κυριακάτικη ποδηλατάδα διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Α. Παπανδρέου), ενώ η ποδηλατοπορεία θα ακολουθήσει διαδρομή προς το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ασύρματο, όπου και θα πραγματοποιηθεί στάση μεγάλης διάρκειας για πικ-νικ, παιχνίδια και κόλπα με το ποδήλατο.

Ανοιχτή πρόσκληση

Εκτός από τους συμμετέχοντες, καλεσμένα είναι και όλα τα παιδιά της ευρύτερης γειτονιάς του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, που μπορούν να προσέλθουν ελεύθερα στο σημείο με τα ποδήλατά τους, να παίξουν και να απολαύσουν το πικ-νικ που έχει διοργανωθεί.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, τέσσερις τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα έξυπνο ρολόι χειρός.

Ο πέμπτος αυτός ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου, που φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μας μια φορά το μήνα, και να γίνει συνήθεια, που θα προωθεί:
– Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουν.
– Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη.
– Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μέσα στην πόλη.
– Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου.

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσουν για την ασφαλή μετακίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης.

Και η 5η αυτή δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ποδηλατικής Κοινότητας, της Ανεξάρτητης Ποδηλατικής Κίνησης «εν κινήσει» και του Σώματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής με τη Σοφία Νινιού

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ