Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Στα πορτοκαλί “ντύθηκε” το Δημαρχείο της πόλης

Με το πορτοκαλί χρώμα της φωταγωγήθηκε, συμβολικά, το κτίριο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανταποκρινόμενος θετικά στο πανελλαδικό κάλεσμα του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Αττικής και του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής, προχώρησε σε αυτή τη συμβολική ενέργεια, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στήριξης και ανάδειξης του σπουδαίου και καθημερινού αγώνα των ανθρώπων που παλεύουν με αυτή τη χρόνια νόσο.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Με τη συστράτευση όλων μας, η νόσος αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να νικηθεί! Καλή δύναμη στους αγωνιστές της ζωής και τους φορείς που τους στηρίζουν».

Υπολογίζεται ότι πάνω από 12.000 άνθρωποι στην Ελλάδα πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μια χρόνια πάθηση του κεντρικού νευρικού συστήματος, με σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την υγεία των πασχόντων, καθώς και των οικογενειών τους.

Διαβάστε επίσης: «Συναντήσεις Ζωής» στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ