Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 29ου Μαθητικού Φεστιβάλ σε Μοσχάτο – Ταύρο

Κατάμεστοι συνεχίζουν να είναι οι χώροι που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις του 29ου Μαθητικού Φεστιβάλ με τους μικρούς πρωταγωνιστές των παραστάσεων να κλέβουν τις εντυπώσεις και να κερδίζουν το χειροκρότημα του κοινού.

Σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, μαθητές από την Δ΄ τάξη του 3ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική την παράσταση αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι «Με τις μελωδίες του Μάνου…».

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 19.00, στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, το 5ο Δημοτικό Ταύρου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οι ιππότες της τηγανιτής πατάτας» του Ευγένιου Τριβιζά, ενώ το 1ο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Μοσχάτο, στις 19.00, μία χορευτική παράσταση γεμάτη Ελλάδα, ενώ θα προβληθεί και η βραβευμένη ταινία «τα Ματωμένα Αστέρια» στο πλαίσιο της ενότητας «Ολοκαύτωμα και Έλληνες Εβραίοι».

Την Κυριακή στις 11 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνει πάλι το αμφιθέατρο στον Ταύρο, στις 19.00, όπου θα φιλοξενήσει τη θεατρική παράσταση «Τα ψηλά βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, από το 5ο Δημοτικό Ταύρου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Ιουνίου 2023, με τους μαθητές από τα σχολεία του Δήμου να παρουσιάζουν τις εξαιρετικές εικαστικές εκθέσεις τους στους χώρους των εκδηλώσεων, ενώ όλο το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.

Διαβάστε επίσης: Βραβεία ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ